Főoldal Hírek Tudással táplálni növényeinket

Tudással táplálni növényeinket

by Agrármédia

 

 Növényvédelmi Tanácskozás Baktalórántházán

A szántóföldi termesztésre fókuszálva rendezett növényvédelmi tanácskozást a Malagrow Kft., a Monsanto Hungária Kft. és a Bayer Hungária Kft., együttműködésben a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetével 2020. január 14.-én Baktalórántházán.

A helyszín a Fenyves Szálloda és Konferenciaközpont modern, impozáns rendezvénytermében volt, ahová mintegy százhúsz térségbeli gazdálkodó jött el, hogy első kézből megismerhesse a gazdálkodásukat segítő legfrissebb mezőgazdasági információkat.

Az első előadó Tóth Erzsébet, a Bayer Hungária Kft. területi képviselője volt, aki a Bayer 2020. évi növényvédelmi megoldásait ismertette jól felépített, szemléletes prezentációjában.

Ezután Deme János, a Malagrow Kft. szaktanácsadója tartott „Tudással táplálja növényeit” címmel nagysikerű előadást. Elmondta többek között, hogy a cégük úttörő munkát végzett a biostimulátorok hazai megismertetésében és bevezetésében. Dr. Takács József, a Malagrow Kft. technológiai fejlesztője pedig részletesen ismertette a termékeiket.

Vágner László, a Monsanto Hungária Kft. kereskedelmi képviselője a Dekalb 2019/2020. évi ajánlatairól szólt, valamint bemutatta a különböző helyszíneken tartott szántóföldi kísérleteik eredményeit is.

Az esemény résztvevőinek lehetőségük volt a szakemberekkel történő közvetlen megbeszélésekre is, amelyeken válaszokat kaphattak a növényeknek akár a teljes vegetációja során felmerülő kérdéseikre.

 

Nádasi Zoltán

 

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó bejegyzések