Főoldal Kiemelt XII. Kaposvári Állattenyésztési Napok – Tudósítás a „Nulladik” Napról

XII. Kaposvári Állattenyésztési Napok – Tudósítás a „Nulladik” Napról

by Agrármédia

A házigazda Kaposvári Egyetem idén immár a tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Kaposvári Állattenyésztési Napokat. Kaposváron már hagyományosan, minden év szeptemberében a magyar állattenyésztés színe-java várja az érdeklődőket. Az elmúlt esztendőkben folyamatosan fejlődő kiállítás bebizonyította, hogy nemcsak a Dunántúlon, de országosan is meghatározó állattenyésztési rendezvény.

A mai, 0. Napi, 2018. szeptember 27.-i, csütörtöki eseményen is volt sok látni és hallani való. Elfoglalták a helyüket a kiállítók, a Kaposvári Egyetemen pedig megrendezték a Környezetgazdálkodási, valamint Élelmiszeripari és Marketing Konferenciákat.

A programok szervezését gondos előkészítés előzte meg, hogy megfelelően kiszolgálják és odavonzzák a szakmai érdeklődőket és a szórakozni vágyó közönséget is. A tenyészállat-kiállításon többek között lesz holstein-fríz tenyészállat fajtabemutató és show-bírálat, valamint minden második évben így az idén magyartarka fajtabemutató és show-bírálat is színesíti majd a programot.

Minden eddiginél változatosabb szórakoztató programokkal várja a KÁN a családokat is. Mesét mond Berecz András, bordalokat énekel a Vivát Bacchus Énekegyüttes, itt lesz Vitéz László, Süsü a sárkány és még sokan mások.

A Kaposvári Állattenyésztési Napok helyszínén, a Pannon Lovasakadémián található Európa egyik legnagyobb fedett lovardája, így itt az időjárás viszontagságaitól függetlenül tarthatók meg az állatokkal kapcsolatos programok.

Forrás:

kaposvarinapok.hu

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó bejegyzések