Főoldal Hírek Rangos elismerések az idei agrárkiállításokon a Zetor-Vas Kft. számára

Rangos elismerések az idei agrárkiállításokon a Zetor-Vas Kft. számára

by Agrármédia

A nyíregyházi székhelyű Zetor-Vas Kft. már hosszú évek óta rendszeresen jelen van mind az országos, mind a térségi meghatározó kiállításokon – ismertette Vas Ottó ügyvezető igazgató. Idén különösen eredményes évet mondhat magáénak ezen a téren a 1997-ben alakult, s így a jövő esztendőben már a 20. születésnapját ünneplő cég.

A 34. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás, valamint annak társ-rendezvénye, a VI. AgrárgépShow Mezőgazdasági Eszköz- és Gépkiállítás nyitotta meg ezt a sort Budapesten, ahol az általuk képviselt erőgép-márka közép univerzális traktora, a legújabb Zetor Crystal 160-as típus Nemzetközi Termékfejlesztési Különdíjban részesült.

Ezt követték a Hajdúböszörményben megrendezett V. Hajdúsági Expón és Traktorhúzó Európa Kupán szerzett Vásárdíj és a Traktorhúzó verseny 3-as kategóriájában szerzett I. helyezés, valamint a debreceni jubileumi, XXV. Farmer – Expó Nemzetközi Mezőgazdasági Élelmiszeripari Szakkiállításon kiállítóként kiérdemelt rangos elismeréseik.

Ez kapott díjaik és a vásári akcióik mellett annak is köszönhető volt, hogy a Zetor-Vas Kft. 1997 óta kiemelkedő hazai forgalmazója a Zetor, majd a Maschio Gaspardo és a McHale termékeknek. Megbízható szerviz háttérrel, jelentős alkatrész készlettel és rugalmas ügyfélkezeléssel is az ügyfeleik rendelkezésére tudnak állni – mondta végezetül Vas Ottó.

Nádasi Zoltán

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó bejegyzések