Főoldal Kiemelt 2Agromashexpo Modern gabonavizsgálat mindenki számára – Konzum Trade Kft

Modern gabonavizsgálat mindenki számára – Konzum Trade Kft

by 240612671951

A Konzum Trade Kft. 1991-ben alakult, export-import vállalkozásként. Napjainkra a legmodernebb eszközöket kínálja a gabonavizsgálati és elemzési folyamatokhoz. Termékpalettánkban megtalálható minden olyan eszköz és berendezés, amely a gabonák minőség-vizsgálata során igényként felmerülhet akár kisebb, akár több ezer hektáros gazdaságokban, valamint a laboratóriumi vizsgálatok során.
Kínálatukban szerepelnek a mintavétel és a raktározás során szükséges termékek, úgy, mint mintavételi zacskók, rosták, kézi mintavevők, halom-hőmérők, vagy az európai vezető terméket képviselő HERON automata mintavevő, valamint a mintát emberi kéz érintése nélkül elemző feldolgozó rendszerek. A további minőségvizsgálatokhoz hordozható és telepített nedvességmérőket és nagy értékű NIR/NIT infra analizátorokat, laboratóriumi mérlegeket, szárítószekrényeket, darálókat biztosít
A Konzum Trade Kft. számára fontos szempont, hogy a saját termékek mellett kiváló laboratóriumi és méréstechnikai műszereket is kínáljon. A cég szakemberei vállalják az eszközök telepítésén és használatuk betanításán túl az eszközök teljes körű szervízelését is.

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó bejegyzések