Főoldal Hírek Bayer Gyümölcs Szimpózium Nyíregyházán

Bayer Gyümölcs Szimpózium Nyíregyházán

by Agrármédia

A BAYER Hungária Kft. – együttműködésben a Malagrow Kft.-vel – idén 2017. február 14.-én rendezte meg a már több éves hagyománnyal rendelkező Bayer Gyümölcs Szimpóziumot Nyíregyházán.

A helyszín a Hotel Pagony Konferenciaterme volt, ahol a több száz érdeklődő színvonalas előadásokat hallgathatott meg, többek között a hazai gyümölcstermesztés helyzetéről, a kitörési pontokról, a fejlesztés lehetséges irányairól, és a megfigyelésre alapozott takácsatka elleni védekezések eredményeiről.

Ezek után tartott nagy sikerű prezentációt Deme János, a Malagrow Kft. szaktanácsadója A nehézségek leküzdése tesz minket egyedivé címmel.

Hegyi Tamás, a BAYER Hungária Kft. fejlesztési menedzsere a Movento hazai fejlesztésének irányát és a felhasználásának új lehetőségeit mutatta be.

A 2016-os év gyümölcsvédelmi tapasztalatai, különös tekintettel a Luna termék családra címet viselte Gáspár Gergelynek, a BAYER Hungária Kft. Kelet Magyarországi kertészeti képviselőjének az előadása.

Ezen a rendezvényen mutatkozott be Tóth Erzsébet, a BAYER új Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei területi képviselője, aki 2017. február 2.-től látja el ezt a feladatot. Erzsébet növényorvos és közgazdász diplomával rendelkezik, és bármilyen szakmai kérdésben szívesen áll a gazdálkodók rendelkezésére.

Nádasi Zoltán

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó bejegyzések