Főoldal Kapcsolat

Kapcsolat

by Agrármédia
térkép

Kérdése van?
Kérjük keressen az alábbi elérhetőségeken!

  • Tel:  06 70 907-4077
  • Email:  agrarmediairoda@gmail.com

 

Miért készítsen videót?

Mert szuggesztív, ráadásul a mai technikai eszközökkel gyorsan, sok emberhez juttathatja el a filmben lévő információkat.

Mert a napjainkban az emberek egyre kevesebbet olvasnak, egyre inkább multimédiás felületekről szerzik meg a szükséges információkat.

Mert örök! Az Ön cége, gazdasága lehet nagyobb, sikeresebb, vagy csak egyszerűen más az évek során. Egy biztos soha nem lesz pont ilyen, mint most. Örökítse meg a mát, hogy holnap majd mosolyogva, vagy könnyezve emlékezhessen ezekre a napokra.

Mert dokumentatív. Egy élet munkáját, harcait, eredményeit semmi nem örökítheti meg méltóbban, mint egy portréfilm. És így azok is szólhatnak az utódokhoz, akik már esetleg nincsenek közöttünk.

Miért minket válasszon?

Mert szakembereink több évtizedes szakértelemmel rendelkeznek a televíziózás, illetve a mezőgazdasági újságírás területén. Eszközeink minden szakmai igényt kielégítenek (broadcast kamerák, drónok, action kamerák), valamint cégünk egyáéb médiafelületei (nyomtatott szakmai magazin, web oldal) méltó és hatékony felületeket biztosíthatnak az Ön reklámanyagainak.

Nem lesz ez túl drága?

Biztosan állíthatjuk azt, hogy nem! Cégünk olyan árakkal dolgozik, melyek versenyképesek a nyomdai árakkal, melyek csak töredékét képezik egy rendezvény lebonyolítási, vagy egy kiállításon való megjelenés költségeinek. Tehát nagyon sok esetben a videó elkészítése költséghatékonyabb, mint nyomdai anyagokat készíteni, illetve, ha már úgy is áldozott arra, hogy kiállítson a ráfordított összeget még hatékonyabbá teheti azzal, hogy standját megörökíti és azoknak is megmutatja, akiket az idő, vagy a tér megakadályozott abban, hogy azt a helyszínen láthassák.

Miért keressen minket máris?

Mert kollégáink az ön igényeinek és lehetőségeinek mérlegelésével rövid időn belül ajánlatot készítenek arra, hogy mi lenne az Ön számára a legalkalmasabb megjelenési forma, és ebben milyen költségekkel számolhat Ön.

Köszönjük megtisztelő figyelmét, kérjük, olvassa el rövid cégbemutatónkat is!

 

Kedves Érdeklődő!

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk az Agrár Média Iroda szolgáltatásait. Az Agrár Média Iroda elsődlegesen videó anyagok készítéssel foglalkozik az agrárium minden területén, megrendelőink igényének megfelelő témakörökkel. Ezt egészíti ki az online felületünk (www.agrarmediairoda.hu), ahol videóink és írásos híreink is megjelennek, valamint Agrár Hírnök című országos terjesztésű mezőgazdasági magazinunk, mely nyomtatott tárja az információkat olvasóink elé. Videóink széles körüen hasznosíthatóak: megjelennek az Agrár Média Iroda honlapján, valamint megrendelőink saját használatra is megoszthatják, alakíthatják, sugározhatják.

Cégünk szakemberei több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a mezőgazdasági műsorkészítés, illetve a mezőgazdasági lap- és kiadványszerkesztés, valamint a marketing területén. Ez a biztosítéka a együttműködésünk jövőbeni sikerének.

Elsődlegesen technológiai és tudományos anyagokat igyekszünk bemutatni, ezért célcsoportunk a ténylegesen mezőgazdasági termelést folytatók – vezetők és szakemberek – köre. Többéves jó kapcsolatot ápolunk a mezőgazdaság nagyobb szervezeteivel és oktatási intézményeivel is. (A teljesség igénye nélkül: Szent István Egyetem, Vetőmag Szövetség, GOSZ, Növényorvosi Kamara, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Földművelésügyi Minisztérium, stb.)

Vállaljuk egész napos rendezvények, termékbemutatók rögzítését, referenciafilmek, tudósítások készítését, valamint különböző műsorok (pl: szaktanácsadások) rendszeres megjelentetését. Egész napos rendezvényen való forgatás esetén készülhet videó magáról az eseményről, tudósítás, interjú, melyek megjelennek az Agrár Média Iroda honlapján, és felhasználhatóak más online felületeken, saját honlapon stb.

Referenciafilmek készítésére is lehetőség van. Ezek a film tárgyától függően akár több alkalommal történő forgatást is igényelnek. Ezen kívül időszakos videó összefoglalók, tematikus videók, és műsorok készítését is vállaljuk. Minden forgatott anyagunk és eredeti műsorunk FullHD, broadcast, Tv-sugárzás képes. Igény esetén az év folyamán elkészülő nyomtatott és videós anyagokból DVD összeállítást is készítünk. Minden általunk készített anyagot, akár írott, akár nyomtatott és akár vágott videó, tovább adunk Önöknek saját célú felhasználásra is. Az eseti megbízásokon túl lehetőség van hosszabb távú, média együttműködést kialakítani, mely személyre szabottan azt nyújtja a cégének, amire szüksége van.

Lehetőség van akár az Önök cégére alakított magazinok készítésére is. Ezek remek lehetőséget nyújthatnak majd a cég és termékeinek ismertetése mellett a területi képviselők bemutatására, illetve a cég rendezvényeinek meghirdetésére, dokumentálására és promóciós célú bemutatására is.

Agrár Hírnök című országos terjesztésű mezőgazdasági szaklapunk A/4-es méretű, négy szín color, havonta ötezer példányban jelenik meg. Terjesztése elsősorban a szakmai közönség (termelők, gazdálkodók, agrár-vállalkozók) számára, falugazdászok, szaktanácsadók, mezőgazdasági kutatóintézetek, hivatalok, egyetemek segítségével történik, valamint az általunk látogatott gazdatalálkozók, fajtabemutatók, kiállítások, stb. alkalmával személyesen adjuk át a gazdáknak, a cégek képviselőinek. Így tudjuk azt garantálni, hogy szaklapunk azokhoz jut el, akiknek valóban szól. Az Agrár Hírnök ezeken kívül elektronikus formában is elérhető honlapunkon. Keretszerződés, évi többszöri megjelenés, vagy videóval való kombinálás esetén kedvezményeket biztosítunk, melyek személyes egyeztetést igényelnek. A reklámfelület függvényében PR cikk megjelenését is biztosítani tudjuk.
    Az Adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam, az adataim kezeléséhez hozzájárulok.