Főoldal HírekEgyéb Fedezze fel magát! Értékes ajándékokat nyerhet!

Fedezze fel magát! Értékes ajándékokat nyerhet!

by 240612671951

Kedves Látogató!

Látogatóink számára izgalmas nyeremény játékot szerveztünk. Nézze át oldalainkat, videóinkat, képgalériáinkat és nyerjen!

Ha Ön bármelyik anyagunkban – akár csak egy villanásra is – magára ismer, küldje el nekünk és sorsoláson vehet részt!


A játék menete:

Már eddig is több száz fotót raktunk fel fotógalériáinkba (pl. AGROmashEXPO 2017), és az évek során több száz videót készítettünk – ezt a tevékenységet folytatni is fogjuk az év során, ott leszünk neves kiállításokon, szántóföldi bemutatókon.

Segítünk, hogy magára találjon! Nézze át galériánkat /galéria linkhíreinket /hírek linkés YouTube csatornánkat /youtube link/!

Amennyiben felfedezi magát valamelyik fotón, vagy videón, azt email-ben jelezze felénk a fotó sorozatszámának, vagy a videó címének, dátumának, és a „találat” helyének (a videóban hányadik perc, másodpercénél tűnik fel a kép) megadásával. Adjon meg néhány információt, amivel azonosítani tudjuk (pl. fehér inges barna kalapban).  Több érvényes találatot is beküldhet, ezzel többszörös nyerési esélye lesz! A beküldött „találat” akkor érvényes, ha azzal az email címmel küldi be, mellyel regisztrált oldalunkra.

Ha még nem regisztrált tegye meg most! (Regisztrációkor meg kell adni felhasználónevet, jelszót, és az emailcímét.) Egy regisztrációval (vagyis egy emailcímmel) egyetlen személy vehet részt a játékban. Amennyiben egy személy több emailcímmel is leadja a nyereményjátékra történő jelentkezését, az kizárásra kerül a játékból.

Kövesse rendszeresen Eseménynaptárunkat, az itt feltüntetett események legtöbbjén ott leszünk. A rendezvényeken keresse kollégáinkat az Agrár Média Iroda emblémájával ellátott öltözetben, és kérheti őket, hogy Önt is fotózzák le! A játék időtartama alatt Ön is tehet javaslatot, hogy mely rendezvényre menjünk el, hogy így Önnel biztosan találkozzunk!

A nyereményjátékban csak regisztrált felhasználók vehetnek részt.

A találat beküldésével a játékos jelzi a nyereményjátékon való részvételi szándékát és azt, hogy a játék szabályait és részvételi feltételeit fenntartások nélkül elfogadja.

A sorsolás 2017. nyarán történik (a pontos dátumot hamarosan kihirdetjük – ez függ a szántóföldi bemutatók, mezőgazdasági rendezvények időpontjától).

A nyeremények listáját hamarosan itt tesszük közzé.

Agrár Média Iroda

 

A nyereményjáték szabályai és a nyeremények listája

Azok a találatok vesznek részt a játékban, amelyekben egyértelműen azonosítható a regisztráló  (pl. XY című videó film, 5. perc 12. másodpercnél fehér inges barna kalapban, vagy XY galériában az a999-es fotón a szalmakalapos hölgy).  A beküldött „találat” akkor érvényes, ha azzal az email címmel küldi be, mellyel regisztrált oldalunkra. Egy regisztrációval (vagyis egy emailcímmel) egyetlen személy vehet részt a játékban, de több találatot is beküldhet. Az így beküldött találatok mindegyike részt vesz a játékban. Amennyiben egy személy több emailcímmel is leadja a nyereményjátékra történő jelentkezését, az kizárásra kerül a játékból.

A játékban 18 év felett magyar állampolgár és csak regisztrált felhasználók vehetnek részt.

Az a felhasználó, mely igazolhatóan hamis, megtévesztő szándékú találatot küldött be, az kizárásra kerül.

Nyeremények listája:

Feltöltés alatt

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó bejegyzések