Főoldal HírekÁllattenyésztés Megkezdődött az anyajuhtartás támogatási kérelmeinek benyújtása

Megkezdődött az anyajuhtartás támogatási kérelmeinek benyújtása

by Agrármédia

A termeléshez kötött és átmeneti nemzeti anyajuhtartás támogatási kérelmek 2016.02.01-2016.03.20. közötti időszakban nyújthatók be, kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül.

Ezzel egyidejűleg az Magyar Juhtenyésztők és Kecsketenyésztők Szövetsége megkezdte a K1350 Instruktori igazolások kiadását, mely a támogatási kérelem kötelező melléklete.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy az Instruktori igazolás másolati példányát elektronikus formában a kérelemhez szükséges csatolni!

4/2016 (I.26.) számú MVH Közlemény tartalmazza a termeléshez kötött és átmeneti nemzeti anyajuhtartás támogatás igényléséről szóló feltételeket.

A jogcímekről részletes tájékoztató a Tájékoztatók menüpont alatt található, ugyanitt elérhető az elektronikus kérelembenyújtáshoz a Kitöltési útmutató is.

 

További kérdésekkel az MVH Központi ügyfélszolgálatához az ugyfelszolgalat@mvh.gov.hu e-mail címen, a (+36-1) 374-3603 és a (+36-1) 374-3604 telefonszámon, vagy kirendeltségi ügyfélszolgálatainkhoz fordulhatnak ügyfeleink.

Kérdéseiket az MVH portálján keresztül a Kérdés-válasz oldalon is feltehetik.

Forrás: MVH

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó bejegyzések