Főoldal HírekÁllattenyésztés Védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták megőrzéséhez kapcsolódó támogatás

Védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták megőrzéséhez kapcsolódó támogatás

by Agrármédia

2016. február 1-ével megkezdődött A védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése intézkedéshez kapcsolódó támogatási kérelmek benyújtása.

A támogatási kérelem kitöltésének megkezdése előtt mindenképpen olvassák el a Pályázati felhívást és mellékleteit, valamint az MVH honlapján közzétett kitöltési útmutatót.

Az MVH felhívja a támogatást igénylők figyelmét, hogy a támogatási kérelmet és mellékleteit kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül lehet benyújtani. Fontos, hogy a kérelmet nem elég elmenteni, azt a beadás gombra kattintva lehet ténylegesen benyújtani.

A benyújtási időszak a pályázati felhívás értelmében 2016. február 28-ig tart, azonban mivel az a nap vasárnapra esik, ezért a benyújtási időszak február 29-én 23.59.59-kor zárul le. A határidő jogvesztő hatályú.

A Pályázati felhívás és mellékletei a Miniszterelnökség oldalán, a www.palyazat.gov.hu honalapon érhetőek el a következő útvonalon:

https://www.palyazat.gov.hu/node/57231

Az MVH által közzétett kitöltési útmutató, illetve az adatok betöltését elősegítő Excel formátumú táblázat az alábbi linken találhatóak meg:

https://www.mvh.gov.hu/tamogatasok-listazo/-/tamogatas/794233/tajekoztatok/vp-oshonos-alkalmazas

Forrás: MVH

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó bejegyzések