Főoldal HírekEgyéb A 20. Születésnapját ünnepelte a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

A 20. Születésnapját ünnepelte a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

by Agrármédia

Az alapításának 20. évfordulóját ünnepelte 2016. április 15.-én, pénteken a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. A rendezvény lebonyolítására impozáns helyszínen, Hortobágyon, a Hortobágyi Nonprofit Kft. Dísztermében került sor.

Az eseményen Dr. Roszík Péter, c. egyetemi docens, a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.első és eddig egyetlenügyvezető igazgatója köszöntötte a szép számban megjelent vendégeket. Beszédében ismertette többek között, hogy a „megszületésük” szinte napra pontosan 20 éve történt, 1996. április 16.-án, a déli órákra datálódik.

Megköszönte a kiváló együttműködést minden partnerüknek, akik a kezdetektől fogva mellettük álltak és töretlenül állnak, így a Magyar Biokultúra Szövetség Tulajdonosi körének, Vezetőségének, tagságának, valamint többek között a tudományos műhelyeknek, egyetemeknek, a partner szervezeteknek (pl. MTVSz, Magosz), és a magyar biotermesztőknek. Dr. Roszík Péter természetesen a saját munkatársaikat sem hagyta ki a sorból, akik véleménye szerint képzettek, elhivatottak, becsületesek és motíváltak.

 

(Az ünnepségről készített tudósításunk az Agrár Hírnök című országos terjesztésű mezőgazdasági szaklapunk 2016. májusi számában, a videó-összeállításunk pedig itt, ezen a hírportálunkon lesz megtekinthető.)

Nádasi Zoltán

0 hozzászólás
0

Kapcsolódó bejegyzések